Välj en sida

1997

 

1997

Skanska använder vårt första webbaserade projektnätverk, Pnet-www, när de bygger nya lokaler för SVT Drama i Värtahamnen i Stockholm.

1997

 

1997

Enkelt – endast två viktiga funktioner. Söka och hämta dokument hade man kunnat göra länge. Publicera egna dokument var nytt.

2000

 

2000

Pnet 2 – Nu med databas och ett sökträd. AstraZenecas fabrik för efterföljaren till Losec.

2004

 

2004

På egna ben. Pnet knoppas av från Skanska och Apricon fortsätter utvecklingen.

2007

 

2007

Picnic lanseras. Enkel webbaserad dokumenthantering för organisationer med många mindre projekt.

2010

 

2010

Apricon lanseras. Tredje generationens projektnätverk. Baserad på Googles webbteknik med flexibel databas och tillval som förenklar projektarbetet.

 

2013

 

2013

Sociala Apricon. Ett omfattande utvecklingsprojekt som resulterar i flera nya funktioner och ny grafik.

 

2014

 

2014

ApriconAppen lanseras som ger bättre mobilitet och möjligheter till nya spännande funktioner.

2016

2016

Visuell Frågetavla utvecklas tillsammans med Skanska. Roliga och effektiva möten är något som många fler är intresserade av …

2017

2017

Apricon får nya ägare  i Addnode Group och blir en del av affärsområdet Design Management och Symetri.  Fortsättning följer…

Pionjärer inom projektnätverk

Vi på Symetri Collaboration arbetar med att förenkla våra kunders projektarbete. Våra molnbaserade projektnätverk tillhör marknadens effektivaste verktyg för projektkommunikation och dokumenthantering.

Med vår långa erfarenhet från byggbranschen har vi en särskild förståelse för byggbranschens processer. Vi är involverade i såväl små lokala byggprojekt som stora komplexa utvecklingsprojekt med hundratals deltagare. Våra tjänster används av ledande fastighetsbolag, entreprenörer, projektörer och projektledare − i Sverige och utomlands.

Apricon grundades 2004. Men vår första produkt, Pnet, var ett av de första projektnätverken i Sverige och togs fram redan 1997 då några av oss arbetade på Skanska Teknik. 2007 lanserades Picnic, en smart lösning för dig som arbetar med många mindre projekt. 2010 lanserade vi Apricon, tredje generationens projektnätverk baserat på en ny teknisk plattform som ger snabbhet och effektivare produktutveckling.

Hösten 2017 förvärvades vi av Addnode Group och blev en del av en större familj. Under våren bildar vi tillsammas med våra norska kollegor i Symetri Collaboration AS en gemensam stark organisation inom projektkommunikation. Samtidigt byter vi namn från  Apricon AB till Symetri Collaboration AB. Våra norska kollegor har gjort en fantastisk resa som du kan läsa mer om här.

Vi på förespråkar en personlig långsiktig relation. Vi intresserar oss för dina behov och utmaningar. Genom rådgivning, uppstartsmöten, utbildning och fri support engagerar vi oss i ditt projekt. Tillsammans kan vi förenkla och effektivisera kommunikationen i dina projekt.

Miljöpolicy

Vi ska bistå våra kunder i deras strävan att minimera miljöbelastningen genom att utveckla våra tjänsters positiva miljöaspekter.

Vi ska minimera vår miljöbelastning genom att i största möjliga utsträckning välja ett miljövänligt alternativ vid resor och genom god hushållning med resurser och energi på våra arbetsplatser.

Kontakta oss

Stockholm – 08 455 53 30
Malmö – 040 23 95 25