Välj en sida

Paddan

Nu lanserar vi vår egen ApriconApp som är framtagen för att ge dig bättre mobilitet och effektivare arbete utanför kontoret.

Genom att kombinera tillgängligheten i ”molnet” med lokal lagring kan du enkelt titta på de dokument du behöver även på platser utan uppkoppling. Det har aldrig varit enklare att ta med sig ritningarna när du lämnar kontoret!

app

 

Allt fler av våra kunder använder idag en iPad utanför kontoret och vi får ofta beröm för att Apricon fungerar bra på iPad. Men det är inte alltid som det finns tillgång till WiFi eller 4G överallt på en byggarbetsplats. Apricon-appen har ett anpassat gränssnitt för iPhone och iPad som gör att du snabbt kan söka bland alla dokument i dina projekt eller utifrån er mappstruktur göra ett urval som du vill spara lokalt på din enhet.

När du är online visar appen så fort det sker några uppdateringar och du kan hämta hem alla nya versioner med ett klick! Med den inbyggda viewern kan du dessutom bläddra mellan olika dokument och du slipper att hela tiden öppna och stänga filer en och en.

Med Apricon-appen får du snabbt fram kontaktlistan för projektet direkt i telefonen. Behöver du mer funktionalitet snabbstartar du webbklienten ifrån appen och kommer till ditt projekt i Apricon utan att behöva logga in på nytt.

Hör av dig om du undrar över något. Annars hittar du ApriconAppen här:

App Store