Välj en sida

Nu kan du på ett enkelt och informellt sätt kommunicera med hela projektgruppen med hjälp av den nya ”Dialogen”. Här kan alla projektmedlemmar göra inlägg, dela med sig av bilder eller kommentera på andras inlägg. Funktionen kan närmast liknas vid ett eget ”Facebook-flöde” för projektet. Här ges det utrymme för dialog mellan alla projektmedlemmar utanför planerade möten och uppstyrda dagordningar. Skapa intresse och engagemang i projektet genom att informera och diskutera kring projektets utveckling.

 

Dagbok

 

Dialogen är något som man tar del av när man är inloggad i Apricon. Det skapas ingen störande e-post i din inkorg utan var och en kan följa diskussionen när det passar dem. Det finns en funktion för att visa de senaste inläggen på projektets startsida så att alla ser när det skrivs något nytt. För viktig information som måste nå ut snabbt rekommenderar vi att ni även i fortsättningen använder er av meddelandefunktionen under ”Kommunicera”.

Vi vet att Dialogen kommer att välkomnas av många användare. En del kommer att vara mer engagerade med att skapa inlägg medans många kommer att uppskatta att läsa dem. Det är också enkelt att kommentera ett inlägg och få igång en dialog – missa inte knappen längst ner i högra hörnet på varje inlägg!

Det ska bli spännande att se hur funktionen tas emot och vi vill gärna ha in era synpunkter.