Välj en sida

Nu är utvecklingen igång av nästa steg i att skapa ett ”socialare” projektnätverk. Efter inloggning kommer våra användare att komma till en liten ”portal” med utökad funktionalitet jämfört med dagens projektlista. Den primära funktionen är fortfarande att snabbt och enkelt välja vilket projekt du vill öppna, vilket du gör direkt ifrån startsidan. Det kommer dessutom att finnas en flik med en mer detaljerad översikt av dina projekt. Här får du direkt veta hur många nya dokument som tillkommit och ifall du har dokument eller ärenden som kräver din uppmärksamhet.

En annan mer social funktion är ”Mina kontakter”. Här kan du samla kontakter ifrån dina projekt och skapa en ”genväg” till dem som du kommunicerar med ofta. Genom att skapa en personlig lista med kontakter kan du också behålla dem efter det att projektet avslutats. Samtliga användare kommer också att kunna välja om de vill vara sökbara utanför sina projekt. Detta kommer att innebära att du kan söka efter personer via namn, företag, ort eller yrke.

 

min_portal

 

Vi hoppas att dessa nya funktioner kommer att uppskattas av våra användare. Dessutom är vi övertygade om att den nya designen ger ett bättre första intryck och förhöjer din upplevelse av Apricon.