Välj en sida

Addnode Group signerade idag, 2 oktober, ett avtal om att köpa samtliga aktier i Apricon AB.

Addnode Groups affärsområde Design Management, där bland annat Symetri ingår, är marknadsledande leverantör till bygg- och fastighetsbranschen i Norden. Apricon kommer att ha en viktig roll i att bygga fortsatt framgång och tillväxt i Sverige.

Apricon har sedan starten 2004 ägts av sina grundare. Våra nya ägare Addnode och Symetri gör oss starkare i vår roll som experter på projektkommunikation och leverantör av produkter som förenklar projektarbetet.

Du kommer att möta samma team och ledning som tidigare. Addnode och Symetri har kunskaper, erfarenheter och en finansiell styrka som gör att vi kan bli ännu bättre på det vi gör idag. Vi känner oss trygga i att kunna erbjuda våra kunder attraktiva produkter och tjänster i framtiden och hoppas du skall märka att vi nu tar nästa steg och lägger i en högre växel.

Vi kommer fortsatt att erbjuda projektnätverket Apricon och Visuell Frågetavla samtidigt som vi utökar vårt erbjudande med produkter och tjänster från Symetri. Det ger dig nya möjligheter.

Lennart Klintmalm, VD Apricon

Har du frågor får du gärna höra av dig till mig.  +46 70 580 92 82,   lennart.klintmalm@apricon.se

Pressmeddelande på Addnodes hemsida- Addnode förvärvar Apricon